Zázrak jménem Maggie

5 letá fenka Maggie byla 17x postřelená, uřízli jí ucho a vypíchali oči. Z děsivých podmínek v Libanonu ji zachránila 25 letá Angličanka Kasey Carlin, které se podařilo pejska převézt do Anglie. Následovaly dlouhé operace, rehabilitace a spousta času i obětavosti. Ale Kasey se nevzdávala a podařilo se jí nejen Maggie nejen uzdravit, ale naučit ji znovu milovat a důvěřovat lidem.

Nyní žije Maggie šťastný život a dokonce se stala canisterapuetickým psem. Její panička o ní založila Instagram, který má přes 440 000 tisíc sledujících a spousta z nich je i z Česka. Kromě toho o jejím příběhu napsala knížku, která vyšla v Anglii a brzy vyjde i v dalších zemích.

Ráda bych knížku o Maggie vydala i u nás, protože to je příběh bezpodmínečné lásky, neuvěřitelné cesty a chuti nikdy se nevzdávat. Maggie i Kasey, která se stará o několik dalších psů si zaslouží, aby o nich věděl svět. Věřím, že dojemný příběh, ve kterém ovšem nechybí ani spousta humoru, by našel místo i v českých knihovnách a to nejen pejskařů. Knížka by měla vyjít ještě před Vánoci díky crowdfundingové sbírce na Hithitu, která stále probíhá a přispět můžete i vy. Výtěžek z následného prodeje knihy poputuje i Kasey Carlin a jejím psům a v Česku také stanici pro týrané psy Raffael.

POMOC NÁM S VYDÁNÍM MŮŽEŠ JEDNÍM KLIKEM SEM: HIHIT A PŘISPĚNÍM NĚJAKÉ ČÁSTKY, ZE KTEROU DOSTANEŠ ODMĚNU.

DĚKUJEME ZA POMOC.