Co bylo a co bude

Tenhle rok byl dost náročný. Doma to bouřilo a kolikrát se přehnal uragán. Práce se valila jako v pohádce Hrnečku vař. A takhle v klídku se skleničkou jsem neseděla ani jednou.

Ale zase díky všem těm etudám mám spoustu inspirace pro moji rozepsanou knihu Chci tě mít ve skříni, která by měla před létem vyjít. Nebo určitě na podzim. Podle toho, jak se vše stihne…
Na rok 2019 mám už plný diář. Čiperkové frčí a za to jsem strašně šťastná. Když vidím davy rozzářených dětských očí, veškeré moje zoufání mě okamžitě přejde. K Čiperkům nám přibyl nový projekt Lumpína a taky dělám tour pro nejpopulárnější teenagerskou zpěvačku a muserku Mínu. Kromě toho by už brzy měla klapnout klapka na natáčení filmu Provařená.

A samozřejmě jako každá máma jsem i taxikář, jezdím s Matějem po kroužkách, sedím s ním nad úkoly a věčně hraju Dobble. Lidi se mě hodně ptají, jak všechno stíhám. Nestíhám. Moje domácnost vypadá jako po výbuchu sopky, můj muž je hladový a odstrčený a já věčně nevyspalá.

Ale asi mě to baví. Asi jo.

Tak vám přeji moji milí, abyste dělali taky všechno, co vás baví, aby vás neštvali lidi kolem a vy zas neštvali je. A hlavně to chce občas ten klídek.

PS: Když nejde o život, jde víte o co..